Functieomschrijving:

Als Senior Business Technology consultant bij Quatronic ben je verantwoordelijk voor een succesvol eindresultaat van projecten. Het is jouw verantwoordelijkheid dat het project goed loopt. Als er bijvoorbeeld onduidelijkheden zijn over wat de klant doet en wat Quatronic doet, pak jij dit op. Hier komt ook inhoudelijke en persoonlijke begeleiding van collega’s bij kijken.

Je werkt meestal met twee of drie collega’s van Quatronic en enkele werknemers van de klant aan een project, waarin jij de leiding neemt. Zo trap je het project af door middel van een workshop bij de klant, werk je conceptuele ideeën uit en adviseer je hoe een functionaliteit het beste gebouwd kan worden.  Je overlegt dit met de klant en bepaalt op basis van jouw analyses hoe het technische ontwerp en de onderliggende architectuur eruit komt te zien.

Daarna volgt de uitwerking hiervan en de bouw van de functionaliteiten. Collega’s begeleiden is hier een groot onderdeel van, bijvoorbeeld als zij bezig zijn met het vertalen van complexe businesslogica naar werkbare software. Naast het inhoudelijke werk ben je ook bezig met projectmanagementtaken, zoals rapportages opleveren en de planning en het budget bewaken.

Op maandag tot en met donderdag werken alle consultants van Quatronic bij of voor klanten; op vrijdag werkt iedereen voor Quatronic. Dan is iedereen bezig met persoonlijke ontwikkeling, kennisdeling, het ontwikkelen van nieuwe proposities voor klanten, het organiseren van events of het voorbereiden van een salesgesprek.

Profiel:

  • Afgeronde masteropleiding richting business en/of techniek ( bijv. Technische Bedrijfskunde, Econometrie).
  • Minimaal 3 jaar ervaring met Business Consultancy en/of low code.
  • Analytisch, creatief en probleemoplossend.
  • Goede beheersing in Nederlands en Engels, in zowel in woord als geschrift
  • Ondernemend, gedreven en resultaatgericht

Bedrijfsprofiel:

Quatronic is geen IT bedrijf. Wij zijn Business Technology Consultants. Wij denken van begin tot eind met onze klanten mee en we implementeren slimme en passende Low Code maatwerk applicaties. Zo zorgen we ervoor dat u al binnen enkele weken of maanden resultaat ziet. Daar krijgen wij nou energie van!

Ontmoet je collega:

Remco Snijders, Senior Business Technology Consultant: “Op een leuke dag heb ik een brainstorm met een klant en review ik werk van collega’s, zodat zij weer verder kunnen. De rest van de dag werk ik aan een complexe, nieuwe functionaliteit die in een huidige applicatie bij de klant gebouwd moet worden.” Lees meer verhalen bij ontmoet je collega’s.

Arbeidsvoorwaarden:

Quatronic heeft een onboardingsprogramma van zes weken, waarin de focus ligt op het vergroten van technische skills en business skills. Daarnaast is er een intern trainingscurriculum met drie thema’s: Delivery, Social en Entrepreneurial. Binnen elk thema heeft Quatronic een reeks van trainingen, zoals persoonlijk leiderschap, communicatie- en presentatie skills en relatiemanagement.

  • Werkweek van 40 uur per week.
  • Een salarisrange van € 3.800,- – € 5.000,- bruto per maand. Het salaris wordt afgestemd op je kennis en ervaring.
  • Een aantrekkelijke bonusregeling en 25 vakantiedagen.
  • Een uitgebreid trainingsprogramma.
  • Leaseauto, IPhone, laptop en NS Business Card.