Kies je voor Akse Recruitment, dan kies je voor expertise met een persoonlijke benadering. Met meer dan 12 jaar ervaring in de wereld van recruitment is oprichter Jan Jaap Akse een expert te noemen op het gebied van werving en selectie.

Gespecialiseerd in finance, maar met een bredere blik en ervaring.  

‘Ik ben gepokt en gemazeld in de arbeidsbemiddeling door mijn werkervaring bij diverse bureaus. Van uitzendbranche, werving & selectie algemeen tot specialist finance bij YER en Storm in Recruitment. Bij de laatste heb ik van het ondernemerschap geproefd en dat smaakte naar meer. Positieve reacties van klanten en kandidaten gaven mij het laatste duwtje. Als zelfstandig ondernemer wil ik een begrip zijn in het bemiddelen van financials in Noord- en Oost Nederland.’

Unieke werkwijze

Akse Recruitment staat voor het leveren van kwaliteit, transparant en met een positief resultaat. Persoonlijk contact is daarbij essentieel. We zorgen voor een gedegen interview bij de klant, geven wekelijkse updates en presenteren CV’s graag bij de opdrachtgever aan tafel. Met kandidaten streven we naar het beste resultaat. De ‘match’ moet gewoon goed zijn. We willen dat kandidaten zich op hun gemak voelen en zijn daarbij oprecht in de mens achter de kandidaat geïnteresseerd.

Tevredenheid van klant en kandidaat staat bij Akse Recruitment hoog in het vaandel. Duurzame relaties is wat we nastreven.